Bäbisträff

Viggo9oktoberNr2

Hej på er 🙂

I dag har vi haft besök igen, min arbetskompis och hennes lilla kille.

Han är några veckor yngre än Viggo. Vi har fikat och pratat. Viggo tyckte det var roligt att träffa någon i sin egen ålder 😉 Jag är också nöjd, det blev tredje gången gillt. Vi har försökt att få till en träff ett tag, men det har kommit annat emellan.

Däremot är jag inte lika nöjd med huvudvärken jag dras med, i dag är den hemsk. Sov dåligt i natt igen. Hoppas och tror på en bättre natt i natt och piggare kropp i morgon.

Min sambo är trött han med, så trött att han försökte använda en lysknapp här hemma som inte är kopplad till någon lampa och aldrig har varit det 😉 Sedan pratar han en del tok också, men säg inte det till någon. Nu blir det pizza (och värktabletter för mig)

Viggo9oktober

Vi är glada åt att det äntligen är fredag 🙂

Hoppas ni har en mysig kväll.

2 svar på ”Bäbisträff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *