Fin kväll

Ros8oktober

Hej på er 🙂

Dagens ros till min fina vän och arbetskompis.

Vi har haft en härlig dag med mycket att prata om. Viggo var nyvaken när hon kom och var lite reserverad först. Han mjuknade snabbt och charmade henne 🙂 Hon fick se hur glad, go och härlig våran lilla kille är. Jag är väldigt nöjd med dagen, det var precis vad jag behövde nu. Trött mamma med mensvärk och skallebank, men energi fick jag.

Det var mysigt att se henne träffa ”sin” Ikoz för första gången. Han fick lite kläm på sina härliga stora tassar 🙂 Hon är ju hans självutnämnda gudmor och har varit sedan han flyttade till oss. Hon skriver flitigt när jag lägger ut ”Dagens kattbild”. Tack för i dag ♥

Hoppas ni har en bra dag

2 svar på ”Fin kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *