Men redan…

Kök7oktoberNr2

Hej på er 🙂

Men nej inte redan…

I natt kom min första mens efter förlossningen. I dag mår jag illa och känner mig sämre än jag brukar göra vid ”fel vecka”. Hade hoppats på att klara mig ett tag till faktiskt. Jag som dessutom helammar och ammar ofta, men men det är som det är.

När vi klev upp såg jag hur frosten låg som en matta ute. Det var minusgrader när sambon åkte till jobbet i morse. Jag känner mig inte riktigt redo, men det är bara att följa med. Jag har fortfarande pelargoner ute, kanske dags att fixa höstplanteringar snart 🙂

Pelargonerna i köksfönstret och vardagsrummet har knoppar, roligt att dom blommar ett tag till. Jag vet inte vad jag ska ha för blommor när dom har gjort sitt. Det finns inga blommor som ger mig så mycket glädje som mårbackapelargoner, helt klart min favorit.

Det var småkallt när jag gick hem från styrelsemötet i går kväll. Som för övrigt gick smidigt och relativt snabbt. När vi var klara och dom andra skulle fika gick jag hem. Viggo var fortfarande vaken, han brukar sova den tiden. Han hade hjälpt pappa laga mat och så hade dom tittat en kort stund på ”Babblarna”. Lite mat i magen så somnade han.

Kök7oktober

Det är i alla fall vackra färger utanför köksfönstret nu 🙂

Hoppas ni har en bra dag.

4 svar på ”Men redan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *