Styrelsemöte

Skatorna6oktober

Hej på er 🙂

Rubriken har inget med bilderna att göra fast man kanske kan tro det, haha.

I dag har jag fruktansvärt ont i ryggen. Hela jag känner mig ledbruten och sned. Lyften av Viggo tar hårt på mig och det går ju liksom inte att låta bli att lyfta honom heller 😉 Byta blöjor t.ex. är som att brottas med en tung stor ål. Han vill försöka rulla runt och göra ”situps” samtidigt. Det är härligt att han kämpar på och tränar ♥

Jag gick ut en sväng och matade mina kära kompisar i dag, skatorna. Nytt vatten fick dom i fågelbadet också. Ryktet har tydligen spridit sig, nu kommer även kråkorna hit. Dom får dela snällt sinsemellan 🙂

I kväll är det dags för styrelsemöte igen. Förra gången missade jag, det var då jag var till mediumet. Hoppas det går relativt snabbt, gillar inte att vara i från Viggo. Det kan hända att pappan måste mata honom med flaska, vilket han bara gjort en gång förut. Känns skönt att jag har pumpat ur i alla fall, och att jag är nära tillhands om det behövs.

Jag har världens gulligaste sambo. I går gick min hårsnodd sönder, den sista jag hade som var bra. Har massa andra, men dom passar dåligt. I dag kom han hem med två pack olika sorter från H&M. Han hade lagt det på minnet, vilken kille! Jag blev så glad ♥

Skatorna6oktoberNr2

Jag är som en liten tant, matar fåglarna och står i fönstret och tittar ut. Djur har alltid betytt mycket för mig 🙂 Stora som små ♥

Trevlig kväll.

2 svar på ”Styrelsemöte

    • Tack Sofia 🙂 Jag älskar djur och mår bra av att ge dom omtanke. Skatorna gillar att bada i det där lilla fågelbadet. Från början när jag köpte det tänkte jag kanske på småfåglar (dom badar också), hihi. Ja han var gullig, lite kan göra så mycket 🙂

      Mötet gick smidigt. Jag gick hem när dom andra fikade. Sa att jag skulle hem till min pärla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *