Slödag

Matsal5oktober

Hej på er 🙂

Både Viggo och jag blev trötta av att vara på kalas i går. Vi somnade om och vaknade senare än jag kunnat drömma om i dag. Tur vi fungerar lika han och jag ♥

Dessutom har jag haft en jobbig natt. Har vaknat många gånger och känt mig iakttagen, men inte av någon arg energi i alla fall. Men det gör mig inte piggare för det 😉

Visste inte om jag skulle orka åka i går. Men såg fram emot ett miljöombyte och det är stort att fylla 1 år 🙂 Viggo sov i bilen och vaknade trött och hungrig när vi kom fram, bland en massa människor i en ny miljö. Det kom många tårar och han blev varm.

Vi gick upp på övervåningen så jag fick amma i lugn och ro. När vi skulle gå ner grät han igen. Jag tycker detta är jobbigt fortfarande. Han grät från och till, fram tills han till slut somnade i babyskyddet. Jag förstår honom, ny miljö, många människor, väldigt varmt och högre ljudnivå än han är van vid. Att vakna nyvaken och hungrig är inte lätt då.

Även fast det var roligt att träffa dom, kände jag mig ganska slut efteråt. Det tar på mig när han är ledsen bland folk. Men vi är nöjda att vi kom i väg 😉 Vi var så pass sena dit att vi blev sist därifrån. Vi hann prata lite medans Viggo sov innan vi åkte hemåt igen.

Matsal5oktoberNr2

Solens strålar från i helgen 🙂 I dag är det grått och mörkt.

Hoppas ni har en bra måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *