1-års kalas

Rosor4oktober

Hej på er 🙂

I dag har Viggos kusin fyllt 1 år. Vi åkte på kalaset på eftermiddagen.

Resan dit tar drygt en timme (enkel resa ca 10 mil) Jag velade länge om vi skulle åka, eftersom jag kände mig rätt tom på energi och har varit hängig över en vecka. Men jag kom fram till att jag ville åka ändå, därför kom vi i väg lite senare.

Nu ska jag ta en lång skön dusch, det var väldigt varmt hemma hos dom 😉 Gokillen har precis ammat och nu badar pappa honom. Vi hörs mer i morgon.

Rosor3oktoberNr2

Fick en fin krukros av sambon i går 🙂

Hoppas ni har haft en skön söndag.

2 svar på ”1-års kalas

    • Det var så jag tänkte 🙂 Skriver (nog) mer i morgon om hur det gick, med risk för att låta ”gnällig”. Det tar alltid energi av mig att åka i väg sådär, bara sådan jag är. Var trevligt också. Speciellt med en liten som mestadels grät. Men ev. mer om detta i morgon. JA borta bra men hemma BÄST 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *