Ny dag

Matsal3oktober

Hej på er 🙂

Ny dag och nya tag ♥

Jag längtar tills jag känner mig helt pigg igen. Men jag är ändå glad att vi inte blev sämre än vad vi blev jag och Viggo. Han hostar, annars är han som vanligt.

Vi spenderade kvällen i går med att äta hemmagjord kebabtallrik, sambons är godast. Lilla hjärtat satt med oss. Jag pratade en hel del med min sambo om vad jag känner, skönt att jag har honom. Efter det tittade vi på film, vi tittar mest på serier annars.

Fick ett gulligt sms i går kväll. Jag blev väldigt glad för omtanken, det värmde ♥

Även fast jag försöker skaka av mig gårdagens känslor, hänger det kvar som en slöja över mig. I bland undrar jag varför människor inte är mer rädda om varandra.

En dag med min son och sambo ska nog vända det hela hoppas jag. Vi började dagen med god helgfrukost, det är en favorit. Nu ligger Viggo i babygymmet och rullar runt. Han har blivit riktigt snabb på att vända sig, men kör alltid åt samma håll 🙂

Matsal3oktoberNr2

Solens sköna strålar 🙂

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *