Äntligen fredag

Viggo2oktober

Hej på er 🙂

Hoppas och tror kvällen blir bättre än vad dagen har varit.

För i dag har jag haft en formsvacka, det blev lite för mycket för mig.

Känner mig ledsen över vissa omständigheter, att jag har varit hängig hela veckan bidrar till min sinnesstämning det med. En klok kvinna sa till mig för länge sedan: ”Du brukar kunna bli låg när du är sjuk”. Nu är det inte den största orsaken, men jag har det i minnet. Jag är tacksam för min fina son, sambo, våra katter och vårt fina trygga hem ♥

Men just nu är jag trött på missförstånd. Eller känslor som att vara tagen för givet, att ställa upp för andra (om dom vill) men andra finns inte där för mig, eller att jag ska försöka ”ställa allt till rätta” när något har gått snett, medans andra kan ”plöja på” hur som helst och jag ska inte misstycka alls. Dom verkar inte bry sig om det i alla fall.

Jag drar givetvis inte alla över en kam eller att det alltid är så. Alla har vi våra bättre och sämre dagar och i dag var inte min bästa dag.

I kväll ska vi mysa med god mat och varandra 🙂 Många levande ljus och harmoni.

Önskar er en mysig fredagskväll.

2 svar på ”Äntligen fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *