Nya gardinerna

V-rum1oktober

Hej på er 🙂

Dagen började inget vidare ♥

Viggo och jag var trötta. Vi ammade, somnade om, ammade och somnade om flera gånger. Som vi oftast gör (Jag har en snäll son) När vi är hängiga sover vi mer båda två. Klev upp och kände mig sämre än i går. Varannan dags ”skit” det här tror jag.

Jag är tacksam att jag har fått vara frisk sedan Viggo föddes, skönt. Graviditeten var som en enda lång förkylning. Blev nässpraysberoende och knaprade magtabletter som det var godis. Det var inte alls speciellt roligt. Allt försvann bara han kom ut 🙂

Sedan fick jag veta att min mammas hund blev ängel i går, fina vovven ♥ Vi får trösta oss med att han har det bra nu, även om det gör ont i hjärtat och blir tomt utan honom. Vi känner massor med henne. Det är tufft att förlora en familjemedlem som djuren är.

Viggo och jag skulle egentligen fått besök i dag, men eftersom vi fortfarande är hängiga flyttade vi fram det. Dumt att chansa, även om jag varit halvdan ganska länge utan att det bryter ut. Viggo har börjat hosta lite och jag hostar på nätterna jag med.

Sambon är i stora staden även i dag och kommer hem sent. Därför känns det extra bra att det är fredag i morgon, då ska han dessutom sluta tidigt. Jag längtar 🙂

V-rum1oktoberNr2

Nya gardinerna på plats. Jag har satt säkerhetsnålar nertill nu, det ser lite bättre ut i alla fall. Får ge mig till tåls tills vi har tvättat dom en gång.

Gardiner29september

I stället för att knyta rosetter knöt jag knutar 🙂

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *