Solsken

Ros30september

Hej på er 🙂

Vilken fin dag vi har haft.

Jag gick ut för att fota dessa bilder, det var så skönt väder att jag kände att vi måste gå ut en stund. Det blev en härlig promenad i ett lugnt tempo för mig och Viggo. Känner mig inte helt bra, men det är inget som bryter ut. Var väldigt nöjd när vi kom in igen.

Nackdelen med solens strålar var att jag såg hur dammigt det var 😉 Blir ju det på en gång. Katterna kan vara riktiga grisar och dom busar ganska hårdhänt emellanåt, då flyger det tussar. Så jag tog en snabb sväng med snabeldraken nere.

Varannan dag är smärtgränsen för att dammsuga. Å andra sidan har katterna roligare med varandra nu än vad dom hade tidigare. Ikoz fyllde 1 år i april. Jag tror Zim tyckte att han var lite dryg när han var kattunge. Han var ganska påflugen sötnosen våran ♥

Sambon har varit i stora staden och jobbat i dag. Tråkigt dessa dagar för i regel sover Viggo när han kommer hem. Men vi har haft det bra, än så länge flyter allt på.

Träd30september

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *