4 månader

Hej på er 🙂

Vi mår fortfarande halvrisigt.

Men myser hemma jag och Viggo. Tänk att han redan är 4 månader, mammas gokille ♥

Jag har tvättat och hängt en maskin tvätt och skurat på toa uppe, alltid något. Tycker det är smidigt att hålla efter, då blir det inte så tungjobbat när vi ska ta tag i det. Körde i gång en maskin till nu med handdukar, den ska jag be min sambo hänga senare.

Känner mig trött och värken i kroppen är inte skoj. Tur att jag har en snäll kille så vi kan somna om några gånger på morgonen/fm. Det behövs speciellt när vi är hängiga.

Dom nya gardinerna kom på plats i vardagsrummet i går, men jag är inte nöjd. Det var ganska väntat, dom är aningen för långa. Gissar att dom krymper i tvätten, det gjorde ett annat av mina favoritpar. Just nu orkar jag inte riva ner dom för att tvätta och se.

Ingen av oss gillar (kan) sy speciellt bra 😉 Mina favoriter med volang var också från Jotex, dom krympte jättemycket i tvätten. Synd för nu vill jag inte använda dom alls. Gardiner i kök och vardagsrum vill jag ha hellånga. Blir längden på dessa lagom, tror jag det blir ett finare fall. Då kan jag säkert gilla dom (små problem jag vet)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, min sambo kom äntligen hem ♥

Önskar er en skön kväll.

2 svar på ”4 månader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *