BVC

Viggo&Bim&Ikoz28september

Hej på er 🙂

Viggo och jag är småhängiga.

Trodde det var magen som gjorde honom ledsen i lördags, men vi har nog fått samma ”skit” som sambon hade tidigare. Jag har mer ont i ryggen än vanligt, huvudvärk och småont i halsen. I går kände jag mig något bättre, därför tog vi en promenad på kvällen.

Viggo sov nästan hela vägen, väl inne fortsatte han sova i vagnen. Vilket han aldrig brukar göra annars, på sin höjd fem minuter. Nu låg han från 20,15 tills jag bar upp honom för kvällen efter 22,30. Då vaknade han och ville äta. Sa till min sambo att det måste vara något. Han ammade bara sju gånger i går, annars snittar vi nio gånger/dygn.

I dag har vi varit på BVC. Viggo väger 7 450 gram och är 61 cm lång(?). Längden är vi osäkra på även denna gång. Eftersom han inte var pigg blev han ledsen av att ligga ner, ganska svår att mäta med andra ord. Mamman fick beröm för bra mjölk nu med, jag är tacksam för att det fungerar så bra. Snart ska vi införa smakportioner av gröt 🙂

När han fick stå eller sitta blev han på gott humör igen. Han log och pratade med BVC sköterskan. Han charmar henne, med tanke på vilka fina lovord han får varje gång.

I kväll blir det vila för min del. Varken jag eller Viggo har feber, men är småhängiga. Hoppas det vänder fort. Pappan ska nog stryka gardiner ♥

Viggo28september

Mitt hjärta ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *