Redan söndag

V-rum27september

Hej på er 🙂

Kvällen i går blev inte riktigt som vi önskat.

Våran goding hoppade över att sova några av sina powernaps och blev trött och ledsen mot em/kvällen. Tror att han hade ont i magen också. Jag har läst om amning och vad jag kan äta. Men det står olika, att det går bra att äta allt. Men andra säger att det är individuellt, och det lutar jag nog mot att tro. Kanske var räkorna i skagentoasten.

Vad det än berodde på var det jobbigt att se honom ledsen. Att vila ryggen har jag fått glömma, har en son som vill vara i famnen när han är så här ♥ Goaste ♥

Sambon har pysslat på med lite annat. I går putsade han fönstren i vardagsrummet. Härligt med rena fönster där, det behövdes verkligen. Förut var det alltid jag som putsade fönstren, tills han fick en kärcher 😉 Det har inte jag inget emot. Gardinerna har vi inte fått upp än, jag väntar med spänning på att se om jag gillar dom eller inte 🙂

Vi fortsätter ta dagen som den kommer, i ett lugnt tempo.

V-rum27septemberNr2

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *