Mysa

Matsal26september

Hej på er 🙂

Skönt att ha sambon är hemma, nu när jag känner mig lite ur form.

Hoppas det vänder snabbt. Till veckan ska han till stora staden två dagar, då är jag gärna pigg och kry. Blir att kurera och vila ryggen så mycket jag kan i helgen.

I går åt vi skagentoast. Det var gott, det är min favorit som förrätt. Fast vi åt det som middag, det var en rejäl portion 🙂 Mysigt med alla ljus. Viggo sov medans vi åt. Oftast kan vi äta tillsammans, är han vaken brukar han sitta med oss och titta och prata ♥

Vi ska hämta ut ett paket med gardiner. Jag har länge letat gardiner till vardagsrummet men hittar inte några som jag gillar. Älskar mina vita spetsgardiner, men det är roligt med en liten förändring. Hoppas dessa blir bra fast dom inte är exakt vad jag vill ha. Hade ett par fina vita med volang, men dom krympte jättemycket på längden i tvätten.

Jag har varit ute en kort sväng och matat mina ”kompisar”, skatorna alltså. Småfåglarna hinner inte med 😉 Skatorna samlar på sig så mycket bröd dom bara kan. Bra katt-TV.

Mat26september

Önskar er en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *