17 veckor

Viggo&Ikoz25september

Hej på er 🙂

Äntligen fredag och våran goding är 17 veckor i dag ♥

Det har han firat genom att vända sig från rygg till mage för första gången. Han kämpade i babygymmet. Han föredrar att stå, stark och stadig är han. Ligga platt på rygg har inte varit någon favorit, annars har han nog ”snurrat runt” tidigare.

Mamman är såå stolt, det kom nästan en tår 🙂 Jag var tvungen att ringa sambon och berätta. Annars har jag fortfarande värk i ryggen och huvudet. Det ska bli väldigt skönt att ha min sambo hemma i helgen och få lite avlastning med Viggo.

Han kom hem och sa att han hade fattat ett eget beslut 😉 Han har köpt ny bilbarnstol. Det var erbjudande på Lekia 20 procent. Den är från 6 månader. Han var också snäll och berättade att det är lösgodisets dag, så en påse godis har det följt med hem.

Nu ska jag ta mig en lång dusch, sedan blir det fredagsmys ♥

Viggo25september

Världens finaste ♥

Hoppas ni har en mysig fredag.

4 svar på ”17 veckor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *