Dofter hemma

Sköljmedel24september

Hej på er 🙂

I dag går vetesäcken varm.

Det känns småkallt, grått och ruggigt och jag har ont i ryggen. Skönt med värme 🙂 Sambon var snäll och masserade mig lite i går. Skallebanken håller i sig, hoppas det ger sig snart. Min sambo är och jobbar i stora staden och kommer hem senare i kväll.

Vi fick en del gjort i går fast jag inte var på topp. Sambon dammsög noga nere och jag moppade golven. Fuskade förra helgstädningen och hoppade över moppningen av golv nere 😉 Tyckte det var onödigt med tanke på att det skulle fixas i köket då.

Jag tvättade två maskiner tvätt också, den ena satte jag honom på att hänga. Det går en del handdukar med en liten kille. Kräkhanddukar och tvättlappar som vi torkar honom torr med efter blöjbyten. Tvättade även kuddfodralen till prydnadskuddarna i soffan.

Apropå prydnadskuddarna. Jag har hittat ett sköljmedel som heter ”strawberry and lily kiss”, det doftar underbart. Gillar att ha vissa saker som sätter en mysig doft i hemmet. (Godingens söta små kläder tvättar jag med sensitive.)

En annan favoritdoft är detta ljus från Ikea 🙂 Jag gillar rosa inte rött i inredningen (förutom när det är jul) så jag gömmer det i lyktan. Skiner fint och doftar härligt.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *