Skallebank

Rosor23septemberNr2

Hej på er 🙂

I dag har jag skallebank 🙁

Viggos och mina rutiner blev inte som vanligt. Det skulle komma ”hantverkare” någon gång mellan 8,30-12. Vi brukar försöka somna om i sängen efter någon amning på morgonen. Men jag ville inte riskera att vi låg i sängen när det plingade på dörren 😉

Jag lyckades inte somna någon längre stund efter sambon hade åkt till jobbet. Var dessutom vaken och ammade och bytte blöja före han klev upp. Hantverkaren kom hit vid 11,15. Det var kontroll av en lucka i golvet, så det inte är läckage på värmesystemet. Dom har gått igenom alla lägenheterna. Allt såg bra ut här, det var ju skönt.

Men det är inte bara mindre sömn som är orsaken, det är även ryggen. Det tar på mig med alla lyft av Viggo. Längtar efter en rejäl massage, skulle lätt boka in en om jag kunde ligga på mage 🙂 Men det fixar jag inte med mina ömma ammande bröst.

I går åt vi en väldigt god middag. Lax, pressad potatis, haricoverts och en jättegod pepparrotscremé. Receptet för pepparrotscremé hittar du HÄR 🙂

Får se vad jag orkar göra här hemma i kväll.

Rosor23september

Förra helgens fina bukett med rosor ♥

Hoppas ni har en mysig kväll.

2 svar på ”Skallebank

    • Det var otroligt gott 🙂 Jag brukar annars (nästan) bara gilla ett laxrecept vi kör med. Men detta var kanon det med. Tack, känns inge vidare i nacken, är väl därifrån det kommer.

      Hoppas det är bra med er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *