Trappstegsmattor

Trappen22septemberNr3

Hej på er 🙂

I går bytte vi trappstegsmattor i trappen. Dom vi har haft har suttit i ca 3,5 år och hade börjat lossna på flera ställen och var inte så fina och fräscha längre. Jag passade på att beställa nya när jag fick en rabattkod. Dessa finns hos Ellos och Jotex.

Det gick bra hos tandläkaren i går. Jag tog tandsten och kollade tandfickor. Det var inte farligt med tandsten och endast en tandficka. Inga hål vad hon såg. Jag har problem med tänderna så för mig var detta kanonbra 🙂 Jag sköter dom noga, har otur bara.

Kändes sådär att komma hem ren och fin i munnen och sätta mig och äta kladdkaka och grädde 😉 Men gott var det. Vi hade kvar från i söndags då vi lyxade till det.

Gillar att avrunda på kvällen med massor av levande ljus och mys i soffan med min sambo. Den här tiden på året är det ett måste. Kan känna mig lite smådeppig när det blir höst. Sommar är min årstid, då är jag både piggare och kroppen mår bättre av värmen (om det är någon) Nu har jag turen att ha Viggo, mitt eget lyckopiller ♥

Sambon är på Byggmax och köper mer silikon. Han fick upp den smala passbiten vid skafferiet för någon dag sedan, men det behöver snyggas till med lite silikon. Får se vad det blir i kväll. Vi kom i säng sent i går, så det blir nog sängen tidigt.

Trappen22september

 

Trappen22septemberNr2

Gillar den stora tavlan i trappen. Ville så gärna ha den men hade inte plats nere. Den pryder fint vägen upp till övervåningen 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *