”Smaka”

Viggo21september

Hej på er 🙂

I dag har Viggo kommit på att han kan ”smaka” på sina leksaker på babysittern ♥

Han har lekt med dom länge, det är en favorit. Förutom när han är trött, då blir han irriterad och vi tar bort dom. Han somnar helst i babysittern, med filten mot kinden och sin lilla kanin på den andra sidan. Han kan somna i soffan eller i babygymmet i bland också, men bara om han är i rätt läge. Oftast blir han sur av platt ryggläge.

När han ska sova och inte är ”trött-sur” låter det nästan som att han sjunger, så gulligt. Jag som älskar att sjunga sjunger givetvis för honom, det tycker han mycket om.

När jag var till mediumet fick jag en hälsning från mormors mor, att jag skulle skratta mer, det har varit för lite skratt. Nu med Viggo känns det äntligen möjligt 🙂

Tanken slog mig i går, tack Viggo för att du har gett mitt skratt tillbaka till mig. Vi har haft några tunga år bakom oss, klart jag har skrattat men inte tillräckligt ofta. När jag väl har skrattat har det varit ”förlösande” som sambon brukar säga och tårarna har runnit. Nu skrattar jag från hjärtat av att se min goding le, visa sin kärlek för mig och sin pappa, höra hur han pratar och allt annat med honom. Han är mitt finaste hjärta ♥

Sedan att den arge och irriterade mannen som har stökat runt i huset till och från i ca två år, att han har fått ro bidrar mycket. Mediumet berättade att dessa ”själar” kan påverka hur jag mår och det stämmer verkligen. Det är mycket lättare här hemma nu.

Solstrålen i mitt liv, han tycker nog att mamma fotar honom ganska mycket 😉

Viggo21septemberNr2

Jag ska till tandläkaren klockan 18,00, gruvar mig. Hoppas jag klarar mig utan några hål.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

3 svar på ””Smaka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *