16 veckor

V-rum18september

Hej på er 🙂

Vad härligt med helg.

Jag fick huvudvärk i går, den hänger kvar i dag med. Jag har även mått illa(?) Det får gärna stanna där och inte bli något mer. Vill inte få tillbaka ”fel vecka” redan nu, känns lite som det. Sambon skrev till mig i dag att han var hängig, krumelurig i halsen som han kallar det. Vill ha en frisk Viggo så vi håller tummen för att detta vänder ♥

Det var så skönt, i går ammade Viggo sista gången ca 22,30 och första amningen i morse var vi klara med 4,50. Guld värt att få sova mer sammanhängande.

I går fick jag ett ryck och flyttade runt lite saker. Ni som följt min blogg vet nog att jag inte gör det speciellt ofta. När någon pryl har fått sin plats tycker jag oftast att den står bäst där, även fast det är roligt med förändring. Blev ändring på hyllan ovanför TV:n.

Tänk vad ofta jag har tittat på klockan som har stått där, tittar hela tiden men den är ju inte kvar 😉 Ska försöka leta en mindre klocka och ställa på vitrinskåpet tror jag, en vit. När det går mot hösten brukar jag vilja pyssla inne, rätt vanligt fenomen det där.

I kväll blir det hemmagjord pizza, hoppas den blir lika god som senast. Jag vägde mig i morse, vågen fortsätter peka neråt. – 22,5 kg och det var före jag hade gjort nr 2, haha.

V-rum18september

Viggo och jag har haft en mysdag i detta skiftande väder 🙂 han är 16 v. i dag.

Hoppas ni har en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *