Nöjd

Matsal16september

Hej på er 🙂

Vilken bra dag vi har haft ♥

Solen visade sig äntligen. Jag lyckades tajma Viggo så vi kunde ta en promenad i solen och han var nöjd hela vägen. Ungefär en timme efter han hade ammat gick vi ut, han brukar vilja sova en stund då. Nummer två hade han gjort innan och blöjan var torr. Han låg och tittade en bit, sedan blundade han hela vägen tills vi var hemma igen.

Det känns härligt i mammahjärtat med en nöjd kille i vagnen 🙂 Till en början har det inte varit speciellt roligt med vagnpromenader. Något jag har sörjt en smula, med tanke på hur mycket jag hade sett fram emot just den biten. Därför har jag tyvärr dragit mig för att gå ut ensam med honom. Nu hoppas och tror jag att vi har vänt trenden.

I dag är min sambo på Byggmax och köper taklister. På lördag kommer svärmor och hennes sambo hit. Då ska i alla fall taklisterna sättas upp, får se om det hinns med mer. Jag är glad att hennes sambo vill hjälpa oss, det kan behövas ett par extra händer.

Blomma16september

En av mina favoritblommor. För att dom är lättskötta, står länge, är en färgklick och kan blomma om. Denna var rosa från början, nu när den blommar igen är det vita blommor.

Hoppas ni har en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *