Tassavtryck

Viggo14september

Hej på er 🙂

I dag är det bara regn och grått.

Ändå har vi en betydligt bättre dag mot för i går. Då var Viggo ledsen och kinkig och mamman var trött och aningen less. Inget hjälpte och mitt i allt blev jag nerkräkt för andra gången och behövde byta alla kläder. Bagateller jag vet 😉 I bland är jag mer känslig, tur det vänder fort. Lätt det, han är bedårande söt och go min kille ♥

Nya pyjamasen han fick av gudmor. Hon vet vad som gillas, tassavtryck så sött. Härligt att hon har snappat upp att vi föredrar pyjamas här hemma. En bäbis bryr sig knappast om han har body och byxor på sig. Det blir snarare krångligare vid alla blöjbyten, av och på med byxorna. Dessutom gör jag allt jag kan för att underlätta för min rygg.

Nu ska jag öppna ett H&M paket 🙂 Är en del till lilla godingen. Sambon tittade på min beställning och frågade om Viggo skulle ha en rosa pyjamas, haha men den är till mig.

Så här glad blir han när han får en ny fin pyjamas 🙂

Hoppas ni har en mysig kväll.

2 svar på ”Tassavtryck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *