Seg måndag

Kök14september

Hej på er 🙂

I dag har jag haft en riktig tröttdag.

Nu för tiden går det som mest 3-(4) timmar mellan Viggo vill amma. Förut kunde han sova och låta bli att äta på 6 timmar på natten och som mest har det gått 9 timmar. Nu hinner jag nästan bara somna så vill han äta. Dagtid ammar vi i regel varannan timme. Inte konstigt att det känns som jag inte gör något annat än att amma 😉

Viggo har varit trött och kinkig i dag, han har haft ont i magen. Tycker synd om honom när han är ledsen. ♥

Vi åkte till Viggos gammelfarmor i går och fikade, det var trevligt. Vi var hos henne i ca 2 timmar. Hon ville nog bra gärna att vi skulle stanna längre, men vi hade inte ätit varken lunch eller middag. Men huvudsaken vi kom i väg.

Sambon har lånat släpvagn av sin mamma. I morgon ska han köra i väg det han har klippt bort från häcken. Skönt att bli av med det, är inte så fint på baksidan just nu.

Svärmors sambo har lovat att hjälpa till med det sista i vårat kök, får se när det blir. Tror dom i första hand ska sikta in sig på att få upp taklister. Passbitar tar dom i mån av tid om jag har förstått det rätt. Längtar tills vi får sätta punkt för köksrenoveringen på riktigt. Jag är jättenöjd med vårat kök, går fortfarande och beundrar det emellanåt.

Jag har nyligen blivit nerkräkt inpå trosorna 😉 Var bara att klä av mig allt och byta kläder. Samma för lilla godingen. Hoppas han kan få må bra och vara på gott humör resten av kvällen, det skulle vara härligt för oss båda efter denna mindre roliga dag ♥

Kök14septemberNr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *