Vad hände

Hej på er 🙂

Oj vad hände i går, bloggen hade nästan dubbelt så många besökare än vanligt 🙂

Givetvis en dag då jag hade lagt ut en rump-bild haha. För det händer i princip aldrig, det var första gången skulle jag vilja påstå 😉 Men det bjuder jag på, min mammakropp och rumpa. Skrattade gott för mig själv, jätteroligt att så många hittat till min blogg.

Det blev en lugn och skön dag i går. Som avslutades med god middag och levande ljus. Vi åt entrecote, Idahopotatis, sallad och kantarellsås, mums. Potatisen var väldigt god. Första gången sambon provade att göra den. (Går att googla recept.)

Jag tänkte att tvättmaskinen skulle få vila, den jobbar ständigt hårt. Men kom på att den faktiskt fick vila i fredags. Så jag tvättade en maskin tvätt på kvällen. Nu kan Viggo få inviga sina nya fina kattpyjamasar som han fick av sin gulliga gudmor ♥

I dag tänkte vi åka och hälsa på Viggos gammelfarmor. Han tycker mycket om henne och vi med 🙂 Eftersom det inte blev något kalas för min kusin i går, tar vi en tur till grannstaden och farmor i dag i stället. Skönt att få komma ut lite och roligt att ses.

Bilderna är repris från den 13 september förra året.

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *