Crazy pants

Hej på er 🙂

Jag går i princip bara hemma i ett par trista grå mysbyxor med ”knän” på.

Känner mig måttligt snygg. Hemma är jag jämt osminkad och har håret i en hästsvans. Rejäl utväxt på håret har jag också, men är skraj för att färga det efter förra gången. Håret fullkomligt rasade av mig, jag bara drog och drog 🙁 Här om dagen tänkte jag att jag behövde pigga upp mig själv med färg, det känns så höstigt och grått nu.

Därför slog jag till och köpte dessa crazy pants, ja jag tycker dom är lite crazy och precis så mycket färg som jag ville ha. Bjuder på bilder på min mammakropp som inte har återfått formen än. Unnade mig dessa, jag har ju i alla fall tappat 21 kilo 😉

Viggos gudmor var här och hälsade på oss i går. Vi fikade och hade mycket att prata om. Han fick två fina pyjamasar av henne. En med en katt på och en med tassavtryck, perfekt val. Pyjamas har han oftast dagtid med för att det är praktiskt, när vi bara är hemma alltså. Vilket hon har lagt på minnet. Det är roligt hur hon engagerar sig i våran lilla familj. Hon är en fin vän och Viggo har inte kunnat få en bättre gudmor ♥

Sambon kom hem ganska sent, vi båda var vrålhungriga. Det blev kinamat och levande ljus vid 20,15, gott var det. Efter det tittade vi på en serie och han somnade i soffan.

I dag skulle vi ha åkt på kalas hos min kusin. Men hon varnade om att det gick en smittsam magsjuka på tjejernas dagis. Vi vill inte riskera att våran goding blir sjuk, så vi blev hemma. Inte fel att ha en lugn myslördag bara vi heller, även om det hade varit skoj att träffa dom. Får hoppas vi ses snart ändå. I dag är det rätt planlöst, skönt.

Bilden på rumpan och den som är mer inzoomad tog sambon i smyg (Han siktade in sig på ”hyllan” fick jag höra) Haha och dom valde jag att publicera, så kan det gå 🙂

Hoppas ni har en härlig lördag.

2 svar på ”Crazy pants

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *