15 veckor

Hej på er 🙂

Vad härligt med fredag och helg, skönt att få ha min sambo hemma ♥

I kväll kommer han däremot hem ganska sent eftersom han jobbar i stora staden. Hoppas att goa Viggo är på bra humör i kväll så vi kan mysa. Han blir kinkig i bland på kvällarna. Ofta beror det på att han hoppat över att vila och blir övertrött och ledsen.

Vi tog en promenad i går kväll. Viggo var trött men höll sig vaken hela vägen. Han kan ju missa något 🙂 Så länge han inte konstant gråter halva vägen är denna mamman glad.

Även om det blev sent i säng i går var vi båda nöjda. Vi kom inte bara ut på promenad, vi helgstädade nedervåningen också. Sambon dammsög och jag moppade golven.  Skönt att få det gjort till helgen. Övervåningen moppar jag nog på söndag.

Viggos gudmor kommer på besök i dag och hon är allergisk mot katter. Vi brukar alltid dammsuga inför att hon ska komma. Roligt att träffa henne, perfekt tajming när jag är ensam med Viggo. Vi har alltid mycket att prata om och hon tycker mycket om Viggo.

Ikoz som är ”allergivänlig” klarar hon bra. Sambon är också allergisk, men mer överkänslig. Så vi dammsuger ofta. Att jag avskyr att gå på skitiga golv och han blir sur av tussar och kattsand bidrar det med 😉 Drar vi av golven ofta blir städningen lättare.

I natt har Viggo sovit sin första natt utan sitt babynest ♥ Lilla killen börjar bli stor. Jag har tyckt det har sett trångt ut med armarna för honom när han ligger med dom uppåt. I stället rullade jag filtar så han fick det mysigt och mjukt runt om i sängen ändå.

Önskar er en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *