Solsken

Viggo8septemberNr2

Hej på er 🙂

I går kväll tog vi en promenad.

Det började med gråt från gokillen igen. Vi gick förbi två grannar som frågade om han var ledsen, haha han hörs över hela området. Han var rejält trött, men tog god tid på sig att somna. När han väl sov var det skönt att få luft, luften är så härligt frisk nu 🙂

När vi kom in stekte sambon bananpannkakor (inte den nyttiga varianten) till det hade vi hjortronsylt och glass. Vi fick sylt av sambons morfar och hans respektive. Gott var det. Det blev en bra kväll, vi avslutade med tända ljus och myste ner oss i soffan.

Snart helg igen, skönt. Förra helgen var det första gången jag åt godis sedan Viggo föddes. Åt godis senast på BB. Tycker jag har varit duktig med mitt långa uppehåll. Kan inte säga att jag har saknat det heller 😉 Vikten har jag tagit med ro. Gick upp väldigt mycket och har ingen större brådska att gå ner. Men har tappat ca 21 kg i alla fall.

Sambon har haft telefonmöte uppe i datarummet igen. Bra att han kan arbeta hemifrån när det är senare möten. På så sätt kommer han hem i ok tid ändå. Blir förhoppningsvis att vi går ut i solen en stund efter att Viggo har ammat. Just nu blundar han en sväng.

”Kompis”, grannkatten alltså, han har legat och sovit på våran altan på sin filt länge nu ♥

Bilder på våran underbart fina goding när han var hängig här om dagen ♥

Hoppas ni har en fin kväll.

2 svar på ”Solsken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *