Kallare

Rosor9september

Hej på er 🙂

Även fast jag mest är hemma och inne har det inte undgått mig, det är höst.

Inser att både jag och Viggo behöver en del nya kläder för att inte frysa ihjäl. Jag kan ha mina gamla jackor.. nertill.. Vill gärna kunna stänga dom hela vägen 😉 Jag har i och för sig en skinnjacka i större storlek, den kan jag använda ett tag i alla fall. Har mest gått i tights och kjol, så att komplettera med ett par hellånga tights blir nog bra.

I natt har det tack och lov varit lugnt här hemma. Jag kände det redan i går kväll när jag borstade tänderna. Brukar annars känna oro och att det är ”trafik” utanför toalettdörren, men inte i går. Förhoppningsvis lyssnar dom snälla ”själarna” på mig när jag ber om att få sova ostört. Till och med Zim kom och la sig i sängen med oss, mysigt ♥

Sambon kom hem vid 15-tiden i dag, han tog sin friskvårdstimme. Nu däremot sitter han uppe i datarummet i telefonmöte mellan 16-17. På fredag är det dags för honom att åka till Stockholm igen. Tråkigt att få hem honom sent en fredag. Men jag ska inte klaga, jag får kanske besök av en vän då om jag har tur 🙂

Viggo sover en stund i babygymmet nu och jag dricker kaffe. Han är piggare i dag, det känns skönt. Men har lite högre temp än vad han brukar ha.

Rosor9septemberNr2

Nu har rosorna på baksidan blommat klart för i år ♥

Trevlig kväll.

5 svar på ”Kallare

    • Behöver man en giltig anledning då Sofia? 😉 Jag shoppar när jag har lust, hihi. Tycker däremot det är lite svårt att veta vad jag ska hitta på och köpa till Viggo. Tack det har vi, dagarna går väldigt fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *