Hängig

Kök8september

Hej på er 🙂

Lillkillen är småhängig och trött i dag med ♥

Det var jobbigt att se honom dålig i går. Skönt att han var lugn när han fick vara i min famn. Jag satt med honom i flera timmar och bara var, det känns i ryggen i dag. Han brås nog på sin mamma för han sov större delen av kvällen och natten. Bra att sova bort det. Vi ammade sista gången vid 21-tiden i går och första vid 2,30 i morse.

Har inte hunnit skriva så mycket om helgen än, men den blev lyckad 🙂

Jag skulle plocka undan tvättberget på strykbrädan i tvättstugan, vilket slutade i att jag började rensa lite i min garderob. Tre Ikea bags rensade jag ur, vilken befrielse. Det var alldeles för länge sedan. Jag har mycket kvar att gå igenom, byrån i sovrummet är ett ångestmoment 😉 Får sprida ut det och ta lite i taget när det passar med Viggo och så.

Sambon fick häcken klippt på både fram och baksidan. Vi fungerar lika han och jag, det kan finnas saker som vi har skjutit på att ta tag i. När vi väl gör det blir vi så nöjda, skön känsla. Eftersom vi är väldigt mycket hemma är givetvis hemmet viktigt för oss ♥

Nu kommer han strax hem från jobbet 🙂

Kök8septemberNr2

Älskar att ha en fin bukett blommor på bordet. Nejlikor står sig fina länge 🙂

Hoppas ni har en härlig dag.

2 svar på ”Hängig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *