Vaccinering

Viggo&Bim&Ikoz7september

Hej på er 🙂

I dag har våran älskade goding vaccinerats ♥

Jag var nervös före, nästan så tårarna var nära. Försökte givetvis att inte visa det. Jag är spruträdd men kunde lätt ha bytt med honom. Viggo var ledsen redan när vi kom dit vilket är ovanligt, han hade inte fått sin powernap och var trött. Väga och mäta gillade han inte för då måste han ligga ner. Han väger nu 6 955 gram och är 60,5 cm lång.

Därför sa BVC sköterskan att han kunde få sitta i sambons knä och få sprutorna, så blev det. Mamman fick stålsätta sig och ge lilla hjärtat sockerlösning samtidigt som han fick sprutorna. Han gnällde till vid båda sticken, efter det fick han komma upp i min famn och blev lugn. Han somnade direkt vi satte honom i bilen, tuff dag för våran goa kille.

Sedan vi kom hem har han varit ganska tagen och trött men bara lite febrig. Han fick sova på mitt bröst i 45 minuter, tills jag var akut kissnödig och bara måste kliva upp. Han fick mat efter det och somnade om en stund igen. Han har somnat i min famn flera gånger under em., när jag försöker lägga ner honom vaknar han och blir ledsen.

Just nu byter sambon blöja på honom så jag vilar ryggen en kort stund.

Viggo&Bim&Ikoz7septemberNr2

Bästa grabbarna ♥

Hoppas ni har en bra måndag.

2 svar på ”Vaccinering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *