Rensa

Matsal6september

Hej på er 🙂

Roligare nätter har jag haft. En ”sådan” där natt igen då jag inte kom till ro, kände mig inte ensam. Den där arga energin har jag inte känt av något mer, tack och lov för det. Men det är ju fler ”själar” här, det visste jag redan innan mediumet sa det.

Viggo ville amma strax före 3 i natt, då var jag fortfarande vaken. Jag har legat och läst inredningstidningar i paddan. Han måste ha en växtperiod nu, jag ammar 10 gånger/dygn och har gjort det de senaste fyra dagarna. Innan snittade vi 8 gånger/dygn.

I dag håller vi på och städar och pysslar här hemma. Jag fick ett ryck och började rensa lite i garderoben, skulle bara plocka undan tvätt 😉 Jag har en walk i closet med på tok för mycket kläder, vissa galgar har tre lager på sig. Det kommer att ta lång tid innan jag har gått igenom allt (dagar) Men skönt att ha börjat rensa i alla fall. Jag skulle behöva gå igenom min byrå i sovrummet med, allt får bli när det finns tid och lust.

Sambon klippte hela häcken på baksidan i går också, gräsmattan är full. Han tänkte eventuellt låna släpvagn av sin mamma och köra bort allt på en gång. Ska han ta lite i taget i bilen kommer han få hålla på i veckor. Den var ganska hög, på utväxt liksom 😉

Nu är kaffet slut, dags att fortsätta plocka och dona. Ps. i morgon ska Viggo vaccineras, usch jag blir nervös bara jag tänker på det. Hoppas verkligen allt går bra för mitt ♥

Matsal6septemberNr3

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *