Mera rosor

Rosor5september

Hej på er 🙂

Kvällen i går var riktigt mysig ♥

Pizzan som sambon gjorde var den godaste hemmapizzan jag har ätit. Tur att det finns kvar till i dag 🙂 Vi tände massor av ljus och myste i soffan med serier på TV:n. Att sambon mestadels blundade på slutet är en annan femma. Trött arbetande pappa 😉

När vi skulle gå och lägga oss vaknade Viggo och ville ha mat, det har blivit så några kvällar nu. Han sover i princip, så det är bara att lägga honom i hans säng när vi är klara.

I morse fick jag lite sovmorgon, skönt. Att jag skulle kliva upp var väldigt efterlängtat, sambon och Viggo kom upp och sa att dom saknade mig. Viggo var överlycklig och viftade med armarna. Att vakna till hans härliga leende är bland det bästa jag vet ♥

Så här långt i dag har sambon klippt häcken på framsidan. Han klipper på baksidan nu, får se om han hinner bli klar med hela. Jag skämtade med arbetskompisen som var på besök i torsdags att vi har häcken på utväxt. Haha, den är väldigt hög på baksidan. Trädgården har som sagt fått stå helt åt sidan i år, bara gräsmattan som blivit klippt.

Nu blundar min fina son bredvid mig i soffan en stund ♥

Rosor5septemberNr2

Fler rosor på framsidan slår ut, så vackra 🙂

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *