14 veckor

Viggo&Ikoz&Bim28augusti

Hej på er 🙂

Bjuder på en härlig bild på hur det kan se ut hos oss på dagarna (Det vill säga är kräk-handdukarna, pappret, glaset och vattnet är undanplockade) 😉

I dag har jag dammsugit nedervåningen, tvättat och hängt en maskin tvätt och plockat. Tänkte att det skulle vara skönt att få undan lite tills sambon kom hem. I kväll ska vi göra hemmagjord pizza, det ska bli gott. Var länge sedan vi gjorde det nu.

Fnittrar för mig själv och tänker på vad mediumet framförde för hälsning. Mormors mor tyckte att jag skulle släppa på att ha det så fint. Hon sa: ”Det gör inget om det är saker framme eller disk i hon, även om det kommer någon”. Haha, jag kände mig ganska träffad. Men inredning och ha fint hemma är mitt intresse. Dessutom trivs jag inte om det är rörigt eller skitigt och vi har två katter som tussar ner och sprätter kattsand.

Vet inte inget om henne, hon dog när min mormor var liten. Hon sa att hon och jag är lika. Mamma sa att hon var snäll och omtänksam. Fint att hon är här och ser efter mig ♥

Mat blev det för mig vid 16,30, var rejält hungrig då. Tiden bara rann i väg. Blir nära inpå middagen, men pizza går alltid ner. Kaffet fick jag vänta länge på, hade en trött-sur son. Tror Viggo har en växtperiod, tycker inte att jag gör något annat än att amma (nästan)

Nu har sambon kommit hem för en stund sedan, skönt ♥

Tavla4september

Här är tavlan med texten som jag fick av min grupp på jobbet 🙂 Godingen är 14 v. nu.

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

6 svar på ”14 veckor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *