”En liten saga om din ängel”

Kök3septemberNr2

Hej på er 🙂

I dag har jag haft besök av en arbetskompis.

Vi fikade och hade mycket att prata om. Sambon och jag fick ett presentkort på Lekia till Viggo. Min grupp och sambons tidigare grupp på jobbet hade gått ihop. Det var en jättebra present 🙂 Jag fick även en tavla med en fin text från min grupp.

När jag läste den kom det tårar, det var verkligen mitt i prick. ”En liten saga om din ängel”. Efter missfallen tänkte jag ofta på vad en arbetskompis hade sagt till mig: ”Rätt ängel har inte hittat till er än”. Det var något jag försökte trösta mig själv med då. Nu är han äntligen här hos oss, jag blev rörd och tänkte på den tuffa resan som har tagit oss hit. Såklart är jag Viggos ängel med som kallas mamma, lycka ♥

(Klicka här för att läsa texten: ”En liten saga om din ängel”)

Sambon har varit och handlat två stycken pyjamasar till Viggo. Stl. 56 har börjat bli litet och vi har inte så många i stl. 62. Som jag skrivit tidigare tycker vi det är praktiskt att använda pyjamas hemma fast det är dag. Går lätt att få av och på vid alla blöjbyten.

Det är inte bara jag som är surrig, sambon sa att han hade sett ”Stålmanen pamas”, jag frågade om det var en pyjamas med en häst på, så skrattade vi gott. En bokstav kan göra rätt stor skillnad i bland 😉 Lät så klart roligare när han sa det än det gör i skrift.

Kök3september

Nu ska vi mysa resten av kvällen, våran lilla familj ♥

I morgon är det äntligen fredag 🙂 Hoppas ni har en bra kväll.

2 svar på ””En liten saga om din ängel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *