Givande

Rosor2september

Hej på er 🙂

Mötet med mediumet blev precis så bra som jag hade hoppats på

Jag var skeptisk fast jag vet vad jag har känt och vad jag tror på. Det kände hon och inledde med att fråga om jag har svårt att lita på människor. Jag sa att det kan stämma, men att jag är öppen fast jag har blivit sviken många gånger. Då berättade hon att jag hade byggt upp som en mur mellan henne och mig. ( Omedvetet givetvis 😉 )

Tillade då att det även kan bero på att jag är väldigt intresserad men också lite rädd. Det jag skriver nu kan sambon bekräfta. Jag har upplevt ”energin” här hemma som en äldre man som varit mycket arg och irriterad. Det har känts otäckt och jag har varit riktigt rädd. Jag har vaknat som i chock och skakat om sambon många nätter. Sambon har beskrivit mig som ”besatt”, att det inte har gått att få kontakt med mig på en stund.

Hon berättade för mig att det var en äldre man här som var mycket arg. Han gick och slog i väggarna och sa att dom inte skulle vara där. Vi var inte välkomna här, vilket jag har känt. Hon sa: ”Det är deras hem nu, inte ditt”. Han hade blivit skjuten, när man avlider på det sättet är det i chock. Därför hade han delvis gått vidare, men lämnat bitar kvar på jordelivet. Han visste inte att han var död. Hon hjälpte honom vidare till ljuset.

Det här var någon gång på 1800-talet så det är bundit till platsen, inte till vårt hus.

Jag har under ganska lång tid haft upprepade drömmar om att jag måste flytta. Jag vill inte flytta men blir tvingad. Någon annan väljer ut en lägenhet åt mig, alltid är dom gamla med nötta tapeter. Det ser fruktansvärt ut, det är väl han som har velat kasta ut oss.

Vet att jag har en gåva och kände mig fascinerad och bekräftad att jag prickat helt rätt. Hon förklarade att orsaken till mitt sätt att vakna var just hans sätt att dö, i chock. Jag sover annars lätt och vaknar för minsta lilla. Att jag har varit så okontaktbar har aldrig hänt mig tidigare. Jag har haft panik och sett en mörk gestalt vid sambons sida av sängen. Men minns inte allt när jag vaknat ordentligt och vi kan prata med varandra.

Fick veta att det är många själar här hemma. Dom ser ”mitt ljus” och vill ha min hjälp. Dom ser inte skillnad på mig och någon annan medial som har utbildat sig och kan hantera sin gåva. Dom vet alltså inte att jag inte kan hjälpa dom 🙁 Det förklarade mycket för mig. Kändes inte helt kul att gå och lägga sig i går, medvetande om att det är ”många själar” här. Men målet var uppnått, han den arge är borta och har fått frid.

Hon sa att jag är som en magnet och det är precis så jag har känt. Jag påverkas mycket av allas energier, både från människor och andra sidan. Därför behöver jag vara hemma en hel del, i lugn och ro bara vi. Det blir för mycket, möten både ger och tar av mig.

En dag ska jag ta tag i min gåva och göra något åt den. Det här var det bästa jag hade kunnat göra för mig själv, för att öka förståelsen för varför det är som det är.

Finns mer att skriva, men jag stannar här för nu 🙂

Rosor2septemberNr2

Rosorna på baksidan är också vackra, i en ljusare nyans ♥

Hoppas ni har en härlig kväll.

4 svar på ”Givande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *