Medium

Kök31augusti

Hej på er 🙂

I kväll ska jag till mediumet, jag har tid 17,30.

Tycker du sådant är ”nonsens” ber jag dig att sluta läsa nu 😉

Det känns pirrigt och är lite dubbla känslor. Jag tror på det jag själv upplever eller om någon säger något som jag känner verkligen stämmer. Får se vad hon har för budskap att förmedla. Jag hoppas att jag kan ta till mig och känna att det är seriöst och givande.

Jag har ett stort intresse för det här. Även fast jag har fått höra några gånger att jag har en gåva, att jag själv är medial (vilket jag vet) och att jag behöver verktyg för att utvecklas. Det är med skräckblandad förtjusning, därför har jag inte tagit tag i det.

Har varit på healing tre gånger, spått mig en gång och varit på en sittning. Det spådamen sa kändes inte speciellt givande. Det som stämt in är att hon sa att hon såg mig pendla och trodde det var en utbildning i sikte. En tid efter började jag mitt jobb och började pendla. Sittningen däremot grep tag och fick mig att fundera en hel del.

Jag har tuffa år bakom mig och tiden efter missfallen kände jag ”närvaro” här hemma. Blev inte rädd, kände att den som var här ville ta hand om mig och ge tröst. Upplevde ofta att det var bakom mig på min vänstra sida när jag satt i soffan, eller i dörröppningen till vardagsrummet. Det var på kvällarna när jag var vaken, därför blev jag inte rädd.

Tycker det är spännande att titta på ”Det okända” på TV. Men gör jag det kan jag inte sova sedan 🙂 Det kan väl summera hur jag känner inför det här. Nu är det mycket lugnare i huset efter vi använt salvia här hemma vid två tillfällen. Därför känns det ungefär som att gå till läkaren när symptomen redan har gått över 😉

Hoppas och tror ändå att det blir en givande kväll.

Kök31augustiNr2

Inlägget är tidsinställt, när ni läser det här kanske jag precis är klar 😉

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *