Grattis mormor

Ros31augusti

Hej på er 🙂

I dag fyller Viggos mormor år, grattis från oss ♥

Jag är väldigt nöjd med denna helg. I vanliga fall brukar jag/vi försöka att inte planera in saker två dagar i rad. Jag föredrar att ha det lugnt och skönt emellan, bara vi i familjen. Speciellt när sambon börjat jobba igen. Nu blev det så ändå och det var trevligt 🙂

Gårdagen var kanon. Vi hann med att städa hela huset fast vi hade en lugn morgon/fm. Ofta blir det att vi tar en våning noga i taget och dammsuger av den andra. Jag tvättade även två maskiner tvätt. Som grädde på moset kom vi ut på en härlig kvällspromenad.

Det kunde inte ha blivit så mycket bättre. Känns härligt när man kan glädjas åt enkla saker, då har man mycket att vara glad åt. Vi är riktiga hemmamänniskor jag och sambon. Det behövs inte mycket för att jag ska känna mig tillfreds. Älskar min sambos och Viggos sällskap och trivs otroligt bra i vårat fina hem ♥ Givetvis räknas katterna in.

Pirrar lite i magen, i morgon är det dags för mig att träffa mediumet. Undrar vad hon har att säga. Det känns lugnare i huset sedan både jag och svärmor använt salvia här.

Snart kommer min sambo hem. Han skulle åka och handla en sväng först.

Ros31augustiNr2

Rosen på framsidan är otroligt vacker, älskar både färgen och formen 🙂

Hoppas ni har en bra start på veckan.

2 svar på ”Grattis mormor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *