Städa och pyssla

Matsal

Hej på er 🙂

Kvällen i går tog på krafterna. Jobbigt med en så ledsen goding.

Det blev krångel även i natt när vi skulle amma, han blev ledsen. Det brukar gå bra att amma i sängen, men i natt var det som han inte hade ro att ”hitta rätt” och bara grät. Måste vara magen som var gasig och bråkig. Samma blev det tidigt i morse. Måtte det vara sista gången. I morgon är vi ensamma utan sambon (dagtid) igen ♥

I dag ska vi (försöka) helgstäda. I fredags hade jag besök av min vän och i går av Viggos mormor. Därför har vi bara hunnit dammsuga av golven. Har lärt mig att ta det som det kommer och kan vara rätt nöjd med det vi åstadkommer. Även om vi fortfarande kan bli lite frustrerade i bland, när det inte blir som vi har tänkt oss.

Tänker i bland på hur det var från början när vi flyttade i hop, när vi hade fyra katter. Vi hade två katter var när vi träffades. Nu har vi bara två och ändå blir det tussigt. Det tar jag gärna, älskar våra gomissar. Gick bra när dom var fyra också. Skriver väl rätt ofta om dammsugning här hemma, det beror så klart på våra fyrbenta familjemedlemmar 😉

Hoppas på en nöjd kille i dag och en massa mys till kvällen för oss alla.

Blommor30augusti

Vackra blommor från en fin vän 🙂

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *