3 månader

Viggo28augusti

Våran underbara kille är 3 månader i dag ♥

Tiden har gått jättefort, samtidigt känns det som han alltid har funnits här med oss. Denna underbara lilla kille skänker oss sådan kärlek och glädje. Men det kan givetvis vara tufft emellanåt, precis som det ska vara med andra ord 🙂

Viggos mormor har varit på besök i dag, vi bjöd henne på middag. Hon fyller år den 31 augusti så vi firade henne här hemma, det var trevligt.

Jag skulle ha klippt mitt hår i mitten på maj, före Viggo föddes. Men min frissa blev sjukskriven och är det fortfarande. Mitt hår har nått nästan ner till midjan. I dag fick mamma klippa av mig en bra bit. Jag hoppas det blev bra, har inte sett så noga 😉 Jag har tyvärr tappat en hel del hår nu är jag ammar 🙁 Jag klippte hennes hår också.

På slutet när hon var här blev Viggo otröstligt ledsen, riktigt jobbigt att se honom så. Gick inte att prata mer så mormor åkte hem så vi fick ta hand om goa killen. Är säkert magen som spökar igen. Det var samtidigt tid för honom att äta. En kombination alltså, men han tog inte bröstet. Nu har han lugnat ner sig och vi har ammat, skönt.

Hoppas resten av kvällen blir lugn, han ligger och blundar nu ♥

Finaste vi har ♥

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *