13 veckor

Matsal28augusti

Hej på er 🙂

I dag är våran goding 13 veckor (3 månader i morgon) ♥

Det tog som vanligt tid i morse att få Viggo att somna om i våran säng. Men han lyckades. I stället var katterna helt galna. Dom jagade varandra i rejäl fart upp på övervåningen, mattan var i en enda hög. Snabbt in i sovrummet så dörren öppnades och Ikoz for upp i sängen. Viggo ryckte till en sväng men tog det hela med ro.

Zim är verkligen knäpp, han jamar som en galning när han behöver göra nr 2. Han gick på lådan bra tänkte jag, men det var bara nr 1. Efter en tur ner och mer skrik så gick han på lådan igen för nr 2 och jag fick kliva upp och ta reda på det. Ikoz hoppade upp i sängen och började jaga Viggos gulliga små fötter. Då var dom billiga våra katter.

Men det är lugnt mamman behövde inte sova mer, hon klarar sig ändå 😉

I dag har jag haft trevligt besök av en vän jag inte har träffat på länge. Hon är gravid, så roligt. I november(?) kommer det en liten kompis till Viggo. Jag fick vackra blommor av henne, malva från hennes trädgård. Vilken underbar färg. Viggo fick jättefina kläder, bland annat ett par byxor med katter på, det kunde inte bli så mycket bättre ♥

Nu ska vi fixa tacos här hemma och smutta på ett glas rosé.

Blommor28augusti

Önskar er en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *