Gudmor

Kök27augusti

Hej på er 🙂

I dag har vi haft besök av Viggos gudmor.

Trevligt med sällskap, speciellt med tanke på att sambon kommer hem senare även i dag. Vi har fikat och pratat. Viggo har pratat och visat vad stark och duktig kille han är. Gudmor ville hålla honom, det gick bra en kort stund sedan ville han till mamma 😉

I morse lyckades vi somna om en stund i sängen igen, men jag fick inte sova lika länge.

Gårdagen gick bra fast sambon kom hem senare än vanligt. Viggo blev kinkig på kvällen men inte på värsta viset. Det var skönt när pappa kom hem och härligt att se Viggo så glad, han sken som en sol och sparkade med benen. Vi var också saknade, så pass att det nästan kom en tår i ögat på min goa sambo. Kärlek ♥

Snart är det helg igen, tiden går fort. Känns mysigt att få ha sambon hemma med oss.

Regnet vräker ner. Jag har en förhoppning om att tända lite ljus och mysa till det tills sambon kommer hem. Men det beror på min goa lilla kille ♥

Kök27augustiNr2

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *