Rosor

Ros26augusti

Hej på er 🙂

I morse lyckades jag få Viggo att somna om i våran säng ♥

Det tog kanske en timme, men sedan sov han ca två timmar. Då lyckades mamman blunda lite med, skönt 🙂 Känns som vi behövde det i dag och gärna i morgon med. Sambon är i stora staden (huvudstaden) och kommer hem senare dessa två kvällar.

I går kväll kom vi ut på en promenad. Viggo var lugn hela vägen. Det känns väldigt bra när vi kan gå ut och slipper höra gråt halva vägen och se honom ledsen, för det var inte rogivande alls när det blev så. Jag kom in svettig och nöjd med mig själv.

Viggo är ledsen till och från i kväll. Jag hoppas det blir bättre snart, så han är glad när sambon kommer hem.

Jag har tittat på rosor på nätet. Jag skulle vilja ha en rosa marktäckande ros, men har inte läst på tillräckligt än. Rosen på baksidan som vi köpte förra året har fler blommor i år, men dom två som slagit ut blev bruna. Vet inte vad som hänt, tråkigt. Ena krukrosen har gett en blomma i år igen (första bilden)

Funderar på att köpa The Fairy, Bonica eller New Dawn.

Ros26augustiNr2

Rosen på framsidan har många knoppar i år, hoppas dom slår ut och blir fina 🙂

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *