Ny dag

 

Hej på er 🙂

Ny dag, nya tag. Det började med morgonbad för Viggo. Han hade både kissat och kräkts ner sig. Det brukar kunna bli så med kissblöjan när han ammar i sängen.

Vi kom i säng något tidigare i går än vad vi gjort på länge, skönt. Viggo ammade sista gången vid 20-tiden och ville inte ha mat förrän strax efter 5 i morse, det måste vara rekord. Han har känts tröttare dom senaste dagarna. Det är ovant, jag är van vid en bäbis som inte vill sova speciellt mycket dagtid. Nu blir det några power-naps.

När han har sina sovstunder passar jag på att äta, dricka kaffe, borsta tänderna, gå på toaletten och annat småfix här hemma 🙂

På återträffen i går pratade dom om att ”egentid” var viktigt. En tjej tränade 3 ggr/v. Ett annat par hade lämnat i från sig bäbisen och gått på bio och även på en middagsdejt. Var bara vi som inte har lämnat bort Viggo. Jag gissar att vi lever ganska annorlunda mot de flesta par. Sambon och jag är i princip alltid tillsammans och trivs med det ♥

Egentid för oss är t.ex. att tillsammans sitta i soffan och titta på en bra serie, medans Viggo sover bredvid. Eller äta en god middag tillsammans på helgen. Kvalitetstid helt enkelt. Självklart kommer vi säkert vilja ha barnvakt någon gång när han blivit äldre, men inte redan nu. Dessutom helammar jag, det var jag också ensam om att göra.

Tur att alla gör som dom vill 😉 Tänker på en artikel jag läst av Malin Wollin om att sänka kraven i stället för att få en till sak att ha ångest över. Det stämmer mer in på oss. ”Egen tid är att bajsa”. Det passar jag på med på fm. när Viggo tar sin första tupplur, haha.

(klicka på Malin Wollin för att komma till artikeln)

Trevlig kväll.

2 svar på ”Ny dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *