Återträff

Viggo24augusti

Hej på er 🙂

I dag har vi varit på återträff med föräldragruppen.

Det hade kunnat bli riktigt bra och visst var det trevligt. MEN det började verkligen inte roligt. När sambon kom hem tog jag en snabbdusch, jag glömde att duscha i går och kom på det vid 00-tiden. Orkade inte ställa mig i duschen då. Tyckte väl att det var ”lyx” att jag hade smörjt in benen med en god lotion, tvättat av mig och haft något annat än mysbyxor på mig 😉 Vi var ju på kalas hos Viggos farfar.

När klockan var 14,50 står jag iförd endast TROSOR. Sambon och Viggo kommer upp för blöjbyte. Vi säger något om tiden, jag får då höra att det är kl 15,00 och inte 15,30 som jag trodde. Gissa paniken?! Vi har en bit att åka även om det inte är långt. Jag var nära tårar, upp med håret i en hästsvans och sprang ner och drog på mig kläder.

Frågade min sambo om han inte känner mig alls efter snart 5 år 😉 Vid den tiden skulle jag normalt sett (säkert 5-10 min före också) stått i hallen och stampat och undrat när han skulle gå och hämta bilen. Jag avskyr att vara sen till sådana saker.

Vi kom dit någon minut sent. Alla satt i ett rum och väntade och precis då kom barnmorskan och sa: ”Jaså är det här ni sitter”. Så vi blev inte sena in till själva träffen men mitt humör hade dalat en hel del. Jag hade tänkt hinna äta före, amma, kissa och klä mig i lugn och ro. Träffen gick ok, det var kul att se de andras bäbisar.

Nu har jag huvudvärk och ont i ryggen.

Kvällen tänker jag spendera så lugnt Viggo tillåter ♥ för jag är ganska urladdad 😉

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

2 svar på ”Återträff

    • Jag var så nära gråt och att skita i att åka. Men vi kom ju innan dom gått in i rummet vi brukar vara i. Men humöret var sabbat. Dessutom hungrig och kissnödig. Fick amma Viggo där… Stress är ett skit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *