Salvia

Matsal20augusti

Hej på er 🙂

I morse nös inte min sambo 😉 det gav mig en timmes extra sömn. Det tackar jag för ♥ Verkligen skönt att ha fått sova lite mer under helgen. Det behövde jag efter första veckan ensam med Viggo och oroliga nätter en längre tid. Sambon sover bra redan.

I går dammsög han nedervåningen noga och jag moppade golven. På kvällen åt vi en god middag och drack ett glas rosé. Massor av levande ljus, det var riktigt mysigt. Klockan har ju en förmåga att ticka i väg, jag hade inte lust att moppa golven uppe så sent. Det har jag roat mig med i dag i stället. Älskar doften av rena golv, mmm såpa.

Det känns lugnare i huset nu. Jag är inte speciellt rädd på kvällarna när jag står uppe och borstar tänderna kring 00-tiden. Känner mig inte iakttagen på samma vis nattetid heller. Jag kan vakna i bland och vara rädd, men har lättare att släppa det och somna om. Kanske salvian hjälpte. Svärmor lämnade lite så jag har använt den i dag efter golven var städade. Det var min första gång, värt att prova när det verkar hjälpa.

I eftermiddag ska vi till grannstaden och fira Viggos farfar som fyllde 55 år i veckan. Det ska bli trevligt, jag vet att dom har längtat efter goaste Viggo ♥

Matsal23augusti

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *