Bäbiskläder

Hej på er 🙂

I morse fick jag ligga kvar i sängen lite längre ♥

Jag lyckades somna om en stund efter att sambon och Viggo hade gått ner. Jag hade säkert kunnat sova längre om det inte vore för att sambon nös och väckte våran goding Han blir rädd av höga ljud 😉 Då tyckte sambon att han verkade hungrig och dom kom upp till mig i sängen. Kände mig nästan tröttare då än tidigt i morse, men skönt var det.

I dag har jag gått igenom Viggos nya kläder i stl. 62. En del har vi fått och vissa plagg har vi beställt. Tvättade dom och ska hänga in i garderoben sedan. Det kom ett H&M paket i går med en massa gulligt till honom. Vi köpte pyjamasar i stl 68 för att ha längre fram, hjälp vad stora dom var. Men mest blev det stl 62 det kan han ha nu. Fungerar fortfarande med 56 också 🙂

Vädret har verkligen levererat i dag. Jag har fått en härlig stund i solstolen. Får se vad det blir här hemma i kväll. Hoppas på en glad goding, det gick bra i går kväll. Snart är han 3 månader, kanske att hans mage börjar bli bättre, det vore fantastiskt om det är så.

I morgon ska vi på kalas, Viggos farfar har fyllt år i veckan. Det ska bli trevligt.

Hoppas ni har en härlig lördag.

Bilder: H&M

2 svar på ”Bäbiskläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *