12 veckor

V-rum21augusti

Hej på er 🙂

I dag är våran goding 12 veckor ♥ och pappan har jobbat sin första vecka ♥

Det har gått bra här hemma, men var ovant i början att inte få sova på fm. som jag är van vid. Den sömnen har varit guld värd med tanke på mina oroliga nätter med få timmar sömn. Viggo byter tider för amning lite nu och då, i morse var första 3,30.

I går kom vi ut på en promenad, det var skönt. Viggo var nöjd hela tiden. Nu känns det inte som slumpen längre, det måste vara att han vill se som gör den stora skillnaden. Sambon hann klippa gräsmattan så nu ser det ganska ok ut igen.

I dag har jag varit flitigare än min rygg egentligen orkade. Jag har dammsugit nedervåningen igen, tvättat en rejäl maskin tvätt och hängt. Att bubba runt på Viggo tar på ryggen det med. Men känns skönt att få undan lite innan sambon kom hem. Då kan han dra av golven snabbt uppe och vi får mer tid tillsammans.

Hoppas på en glad liten kille som mår bra även i kväll, så det blir en mysig fredag 🙂

BloggBlomma21dec

 

V-rum21augusti

Mina härliga grabbar ♥

Hoppas ni har en mysig fredagskväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *