Besök

Viggo19augusti

Hej på er 🙂

Jag var väldigt trött när vi la oss i går, ändå hade jag jättesvårt att komma till ro och somna. Tog sambons ”padda” mitt i natten och började läsa tidningar. Jag har haft mardrömmar och vaknat många gånger som vanligt. Hoppas vi får lugn och ro snart.

Svärmor ringde i går. Hon hade kontaktat mediumet som hon känner, hon hade sagt att jag kunde ringa och boka en tid, helst så snart som möjligt. Det kunde räcka med att jag besökte henne, att hon kanske kan hjälpa mig utan att komma hem hit.

Jag fick tag på henne i kväll, vi bokade en tid den 1 september. Hon sa att hon hade fått känslan av att hon kunde hjälpa mig utan att komma hit, när svärmor hade ringt henne. Hon började prata om att det kan vara ouppklarade saker i tidigare liv. Återstår att se vad hon säger när vi träffas, är lite skräckblandad förtjusning får jag väl säga.

I kväll har vi haft besök av en fd. arbetskompis och hans sambo, det var jättetrevligt. Han slutade på jobbet för att börja plugga. Nu passade dom på att komma hit innan han börjar i skolan igen. Våran goa Viggo fick fina kläder av dom.

Viggo19augustiNr2

Viggo tyckte det var mysigt att sova i babygymmet ♥

Hoppas ni har haft en bra kväll.

2 svar på ”Besök

    • Men du då är vi slående överens 😉 Hoppas du mår bättre. Det är bara att höra av dig när/om du är så pass att du orkar ut och köra. Då får du gärna hälsa på oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *