Bumbostol

Viggo18augusti

Hej på er 🙂

I dag har Viggo varit på BVC besök. Både jag och sambon hörde sköterskan säga förra gången att det var dags att vaccinera. Jag avskyr nålar/sprutor, ändå skulle jag hellre ta sprutorna i stället för Viggo. Som tur var har jag försökt lugna mig själv och inte ta ut något i förskott. Så kom vi dit i dag och nej det är nästa gång. Hon hade hjärnsläpp förra gången. Hon är ursäktad, det var hennes första arbetsdag då efter semestern 😉

Blev att väga och mäta som vanligt. Viggo väger nu 6 520 gram och är 58 cm lång. Han blev ledsen av att ligga ner så vi är osäker om längden blev rätt. När jag skulle ta upp våran nakenfis sa jag: ”Tänk om han skulle kissa på mig nu”. Sagt och gjort, jag fick kiss över precis hela mig, till och med i skon. Men så söt som han är gör det ingenting ♥

I går kväll var ju svärmor här. Jag berättade för henne om ”oroligheterna” som jag upplever i huset nattetid. Frågade om hon ville gå upp och känna om hon kunde känna av något. Hon tyckte det var en annan energi uppe och pekade ut samma ställen som jag upplever som obehagliga/oroliga. Efter det gick hon runt i hela huset med salvia.

Hon ska kontakta ett medium som hon känner och höra vad vi kan göra. Får se om hon kommer att komma hit. Sambon och jag tycker det var lugnare i natt och jag sov något bättre. Men efter att jag fått höra från henne att hon upplevde samma sak, gjorde mig aningen spänd. Att få det bekräftat liksom, jag är inte (helt) galen 😉

Fm. vilan i dag blev ”hackad och malen” igen, inte mycket för min del men mer för Viggo. I morgon tänker jag inte försöka få honom att somna om uppe, vi går ner efter han ammat. Förhoppningsvis sover han bra i babysittern fler timmar, som han brukade göra när sambon var hemma. Inte en timme här och där som han gjort nu i 2 dagar.

Sötaste i hela världen ♥

Hoppas ni har en bra kväll.

2 svar på ”Bumbostol

  1. Vad läskigt men då fick du i alla fall bekräftat att det är något. Man tvivlar ju på sig själv ibland och tror att man bara inbillar sig. Spännande om ni tar dit ett medium tycker jag. Storkillen sitter ju toppen i stolen 🙂

    • Det var det som gjorde att jag hade svårt att slappna av i går. Att hon också kände av. Spännande och otäckt på samma gång. Får se vad svärmor säger efter att ha pratat med mediumet. Ja han sitter verkligen bra i den 🙂 BVC sköterskan sa i dag igen att han är så stark, stabil och stadig. Roligt att höra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *