Tacksam

Kök16augusti

Hej på er 🙂

Det är blandade känslor i dag, sista dagen innan min käre sambo börjar jobba.

Jag är väldigt tacksam för den här tiden, lite ledsen och aningen pirrig inför våra nya rutiner. Det har varit mysigt och tryggt att vara hemma tillsammans under så pass lång tid. Precis som vi båda ville ha det för att ge Viggo och oss själva en bra start ♥

Hoppas Viggo får må bra även på kvällarna, så det blir mystid tillsammans när sambon slutat för dagen. Senaste tiden har em./kvällen varit ganska jobbiga med en ledsen kille.

I början när vi kom hem från BB var hormonerna helt upp och ner, jag grät var och varannan dag, kände mig labil och inte alls som mig själv. Den tiden hade jag absolut inte velat spendera utan min sambo. Det var en tuff tid och en stor omställning.

Tack och lov klingade dom galna hormonerna av 😉 Det tog oss ungefär två månader innan vi kom in i allt och började lära känna Viggo bättre, skönt att vara två om det.

I dag håller vi på och plockar och donar. En riktig städdag, får se hur mycket vi hinner.

Jag har städat och fixat i ordning i tvättstugan med skötbädden. Vill jag byta blöjor nere fungerar det nu. Från början tänkte vi bara byta blöjor uppe ”nattetid”, men det blev så bra att vi har bytt varenda blöja där 🙂 Känns skönt om jag slipper gå upp varenda gång.

Kök16augustiNr2

Nu har vi mat i magen, dags för kaffe och sedan fortsätta.

Hoppas ni har en riktigt skön söndag 🙂

2 svar på ”Tacksam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *